ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ: Τρέσσα κουρτινοθηλιά για ραφή πάνω στην κουρτίνα.

Πληροφορίες: Τραβώντας τα κορδόνια έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο που θα έχετε επιλέξει, από την κάθε φωτογραφία δίπλα στο προιόν. Προσοχή: κάθε φωτογραφία είναι ξεχωριστή και δημιουργεί διαφορετικό σχέδιο μετά το σουρωμά της.

Άρα επιλέγοντας το προιόν που είναι δίπλα από την κάθε φωτογραφία, αυτόματα είναι και η επιλογή σας. Όπως  επίσης διαφέρει το πλάτος πχ...2cm, 4cm, 5,5cm, 6,5cm, 8cm, 10cm, 17cm, και οι αναλογίες, 1/2, 1/2,5 και 1/3 δηλαδή πχ στην αναλογία 1/2, στο μάζεμα τα δύο μέτρα υφάσματος θα γίνουν ένα κ ούτω καθ'εξής.

Επείσης υπάρχει και η χρωματική αλλαγή όπου πάντα θα αναγράφεται στο προιόν δηλαδή είναι 1) λευκό και 2) διάφανο...το διάφανο μπαίνει συνήθως όταν το ύφασμα είναι πολύ ψιλό σε μία κουρτίνα οργάντζα για παράδειγμα για να μην φαίνεται ραμμένο άσχημα  πάνω στην κουρτίνα. Ολα τα παραπάνω είναι πληροφορίες όπου πρέπει να λάβετε υπόψιν πρίν εκτελέσετε την κάθε εντολή παραγγελίας στο καλάθι αγορών.


 

Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προιόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο....

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Εγγραφείτε σήμερα για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!