Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζουμε τη χρήση κάθε εργαλείου, έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αξιόλογες εταιρείες μας προσφέρουν μια πλήρη γκάμα από ψαλίδια, το κάθε ένα για διαφορετική κόψη. Για μαλλιά, υφάσματα, νύχια και πολλά άλλα. Η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο, το μήκος το βάρος, το μέταλλο για την σωστή κόψη με επιτυχία και ασφάλεια.

ZWILLING J.A. HENCKELS: Πασίγνωστη εταιρεία σε όλο τον κόσμο από το 1731 με σήμα κατατεθέν τα δίδυμα ανθρωπάκια, κατασκευάζει ψαλίδια υψηλής ποιότηταςμε κόψη που ορίζει την έννοια και αξιοπιστία που δεν προδίδει ποτέ.

PAOLUCCI COLTELLERIE: Η εταιρεία ξεκίνησε το 1791 στην Ιταλία και ακολούθησε πιστά την ιστορία και την εξέλιξη του χάλυβα και την σφυριλάτηση των λεπίδων.Η επιμονή και η αγάπη για την τέχνη έχουν ως αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των ψαλιδίων.

FISKARS: Διεθνή εταιρεία από το 1832 στην Φιλανδία οπού ιδρύθηκε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής  ψαλιδιών. Ειναι γνωστά για την λειτουργικότητα και τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους.

PREMAX : Στην ιταλία από το 1974 η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή των ψαλιδιών με  μια τεράστια γκάμα και με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Η Zwilling j.a.Henckels,  η Paolucci coltellerie , η  Fiskars και η Premax είναι 4 άριστες παγκοσμίος εταιρείες όπου εμπιστευόμαστε χρόνια .

Τα προιόντα με την επωνυμία DM είναι εισαγωγής μας στην ελληνική αγορά. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα μέταλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 

Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προιόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο....

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Εγγραφείτε σήμερα για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ