Καλώς Ήρθατε στο Διαδυκτιακό μας Τόπο.

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1971 από τον Μιχαηλίδη Νικόλαο. Ένα εμπορικό κατάστημα στην καρδιά της Ν.Ιωνίας όπου αγαπήθηκε από τους πελάτες του για το πάντρεμα των Υλικών Ραπτικής και την πώληση Μαχαιριών-Ψαλιδιών.

Το 2007 η διεύθυνση της εταιρίας μας πέρασε στον Μιχαηλίδη Δημήτριο δεύτερης γενιάς, σημερινό ιδιοκτήτη και διαχειριστή. Στα τόσα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

Η εταιρεία Μιχαηλίδης Δημήτριος ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για άμεσες αγορές μέσω διαδικτύου, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα michailidisdm.gr πού έχει σαν κύριο αντικείμενο του την εισαγωγή και εμπορία Μαχαιριών-Ψαλιδιών και ότι έχει να κάνει γύρω από τον χώρο των Υλικών Ραπτικής.

Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προιόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες διαδικτύου σας παρέχουμε μοναδικές προσφορές & ευκαιρίες σε προιόντα.

Στόχος μας είναι να είμαστε και να παραμείνουμε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα, που θα προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές για τις αγορές τούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας...Είναι χαρά μας να σας ακούσουμε & να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ...με την εγγύηση του ονόματος michailidisdm.gr - Μιχαηλίδης Δημήτριος.

Οι τιμές που παρουσιάζονται στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τιμές λιανικής. Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί
μας στο 210-2793151

Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προιόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο....

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Εγγραφείτε σήμερα για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ