Τρόποι Παραγγελίας

Εφόσον ενδιαφέρεστε για την αγορά προϊόντων από το κατάστημα www.michailidisdm.gr ακολουθείτε την εξής διαδικασία για να ολοκληρώσετε και να επικυρώσετε την παραγγελία σας. Αφού προβάλλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, είτε μέσω των εξειδικευμένων θεματικών ενοτήτων του e-shop, είτε μέσω της δυναμικής λειτουργίας «Αναζήτηση» στην κορυφή της σελίδας, προσθέτετε τα προϊόντα στο «Καλάθι μου», απλά πιέζοντας επάνω στο σχετικό εικονίδιο που εμφανίζεται στην καρτέλα πληροφοριών του κάθε προϊόντος. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε για τον αριθμό των προϊόντων που έχετε επιλέξει και το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, από το μηχανισμό γρήγορης προεπισκόπισης της παραγγελίας, στην κεφαλίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αφού τελειώσετε τις επιλογές σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πιέζοντας επάνω στο εικονίδιο του «Καλαθιού μου», στην κεφαλίδα της ιστοσελίδας. Στη νέα σελίδα που εμφανίζεται, μπορείτε αναλυτικά να ενημερωθείτε για τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και την αξία τους, καθώς, επίσης να πραγματοποιήσετε τυχόν διορθώσεις πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της online παραγγελίας ο πελάτης πρέπει να πραγματοποιήσει είσοδο στην ιστοσελίδα (login) χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που δήλωσε κατά την εγγραφή του σε αυτή ή και ακόμη και να ολοκληρώσει την παραγγελία ως απλός επισκέπτης χωρίς να χρειάζεται να κάνει εγγραφή εφόσον δεν το επιθυμεί.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τον τρόπο παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνικά, στο 210 2793151, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 15:00 , Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή 17:30 με 20:30 , Σάββατο 09:00 με 14:00.

Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προιόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο....

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας

Εγγραφείτε σήμερα για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ